0

Miehikkälä aikoo pitää veroprosentit ennallaan

Miehikkälän kunnanhallitus esittää valtuustolle tuloveroprosentin pitämistä ennallaan myös ensi vuonna. Tuloveroprosentti on nykyisin 20,5 prosenttia.
Kunnanhallituksen esitys syntyi yksimielisesti maanantai-illan kokouksessa. Kunnanjohtaja Arto Ylönen oli ehdottanut tuloveroprosentin nostamista 0,5 prosenttiyksiköllä 21 prosenttiin. Ylönen oli perustellut korotustarvetta muun muassa sillä, että kunnan kustannukset kasvavat, mutta valtionosuuksien ja verotulojen yhteistuotto ei kasva.
Myös kiinteistöverot pidetään kunnanhallituksen esityksen mukaan ennallaan. Vakituisen asunnon kiinteistöveroprosentti on tänä vuonna 0,50, muun asunnon kiinteistöveroprosentti 1,10 ja yleinen kiinteistöveroprosentti myös 1,10.
Voimalaitoskiinteistöiltä peritään veroa 2,80 prosenttia.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...