0

Myös Virolahden kunnantalolla havaittu sisäilmaongelmia – talo tullut elinkaarensa päähän

VIROLAHDEN kunnan niin sanotulla virastotalolla on sisäilmaongelmia, joiden takia talo tyhjennetään.
Ongelmat eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään virastotaloon, sillä myös kunnantalolla on havaittu ongelmia.
– Sisäilmaongelmia on sielläkin. Kunnantalon tilanne on se, että se alkaa nyt olla elinkaarensa päässä ja se tullaan jossakin kohtaa tyhjentämään. Tilajärjestelyjä mietitään nyt, kun Kaakon kaksikon jatkosta päätetään ja samassa yhteydessä nämä asiat pitää miettiä kokonaisuutena, sanoo kunnanjohtaja Osmo Havuaho.
Virastotalon korjaamiskuluista kesällä laaditun arvion mukaan kysymyksessä olisi noin 2,5 miljoonan euron investointi. Sen tekemistä ei nähdä järkevänä, vaan virastotalo tyhjennetään ja siellä työskenteleville etsitään korvaavat tilat muualta.
Virolahden kunnanhallitus käsitteli toimitilajärjestelyjä maanantain kokouksessaan. Ehdotettuihin ratkaisuihin kuuluu, että kunnallistekniikka muuttaa Miehikkälään, koska toimiala muuttuu Miehikkälän vetovastuulle ensi vuoden alussa. Kunnallistekniikan hallinnon kymmenen työntekijää voidaan sijoittaa Miehikkälän kunnantalolta vuodenvaihteessa vapautuviin Kymsotelta vapautuviin tiloihin.

Sivistys- ja hyvinvointipalveluiden kahdeksan työntekijää, sekä vuokra-asuntojen yksi ja 4H-yhdistyksen yksi työntekijä sijoitetaan väistötiloihin Virolahden linja-autoaseman toiseen kerrokseen.
Kunnanhallitus päätyikin esittämään ensi maanantaina kokoontuvalle kunnanvaltuustolle, että palveluohjaustyöryhmässä linjatut toimitilaratkaisut hyväksyttäisiin.

JUKKA KINNUNEN

Kommentteja aiheesta “Myös Virolahden kunnantalolla havaittu sisäilmaongelmia – talo tullut elinkaarensa päähän

  • 14.11.2019 at 18:22
    Permalink

    Älkää suotta pitkö kiirettä muuton kanssa. Pidetäänhän lapsiakin vuositolkulla kouluissa joissa on sisäilmaongelmia joten nauttikaa Te päättäjätkin niistä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Lähdetkö lumimaisemiin hiihtolomalla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä