0

Postilakko vaikeuttaisi Kaakonkulman jakelua

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n ensi viikolla mahdollisesti alkava lakko vaikeuttaa lehtien jakelua ensi ja sitä seuraavalla viikolla. Lakko pysäyttäisi lehtien päivä- ja etäjakelun.
Mahdollisen lakon aikana Kaakonkulman tilaajat voivat lukea näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi. Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata Kaakonkulman mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin. Sellaisen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataaminen ei maksa mitään.
Lisäksi Kaakonkulman verkkosivuilla osoitteessa kaakonkulma.fi julkaistaan lakon aikana tavallista enemmän maksuttomia juttuja. Kaakonkulma otti muiden paikallislehtiyhtiön lehtien kanssa käyttöön alkuvuonna maksumuurin, ja niin sanotut maksulliset jutut ovat vain lehden tilaajien luettavissa.
Ellei PAU pääse sopuun työantajan kanssa työehdoista, lakon on määrä alkaa ensi viikon maanantaina 11. marraskuuta kello 6. Silloin se päättyy kahden viikon päästä sunnuntaina 24. marraskuuta kello 24.
Lakko koskee noin yhdeksäätuhatta työntekijää. Kaakonkulmassa varaudutaan lakkoon myös sillä tavalla, että 14. ja 21. marraskuuta ilmestyviä lehtiä toimitetaan Virojoen konttorille tavallista suurempi määrä. Asiakkaat voivat hakea halutessaan lehtiä Kaakonkulman toimituksesta osoitteesta Virojoentie 7 (linja-autoaseman kiinteistö).

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...