0

Mielipide: Seurakunta ei myy metsää kirkonkylältä

Olen tyytymätön kirkkoneuvoston päätökseen, joka on tehty vastoin voimassa olevan vuokrasopimuksen ehtoja. Vuokrasopimuksessa lukee sanatarkasti: ”Vuokralaisella on mahdollisuus lunastaa alue myöhemmin itselleen, sen jälkeen kun toiminta on ilmoitetun mukaista.”
Metsänportti ja sen yhteyteen rakennettu Satumetsä on ollut toiminnassa jo useita vuosia. Yrittäjinä olemme investoineet alueeseen ja matkailukohteen kehittämiseen huomattavia summia. Ihmettelenkin, että kirkkoneuvosto alkaa valmistelemaan oma-aloitteisesti vuokrasopimuksen uusimista, vaikka haluamme käyttää sille kuuluvan osto-oikeuden alueeseen.
Päätöksestä jätämme oikaisuvaatimuksen.

Satu Liikkanen
Satumatka productions

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä