0

Zsar on vuoden kymenlaaksolainen matkailuteko

Zsar Outlet Village on valittu kuluvan vuoden kymenlaaksolaiseksi matkailuteoksi. Valinta julkistettiin Kymenlaakson Matkailuparlamentissa Kotkassa torstaina.
Valintaperustelujen mukaan Zsar Outlet Village on ehdottoman vetovoimainen, omaperäinen ja rohkea investointi tulevaisuuteen, joka on mahdollistanut muuta kehitystä ja nostattanut positiivista ilmapiiriä, luoden myös uusia työpaikkoja.
– Zsar Outlet Village on osoitus pitkäjänteisestä sijoittamisesta ja uskosta liiketoimintaan, jolla on ollut positiivinen vaikutus Virolahden maineeseen, perustelee valintaraati.
Valintaraatiin kuuluivat edustajat Kymenlaakson liitosta, Kymen Yrittäjistä, Xamkista sekä Kouvola Innovation Oy:n ja Cursor Oy:n matkailusta.
Zsar Outlet Villagessa luonnollisesti iloitaan tunnustuksesta.
– Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan asukkaat ovat ottaneet Zsarin omakseen ja eritoten kesästä alkaen myös venäläisten asiakkaiden määrä on ollut kovassa kasvussa. Uskomme positiivisen kehityksen jatkuvan, sillä avaamme vielä tänä vuonna kaksi uutta liikettä: L’Occitane- ja Diesel-myymälät, ja ensi vuodelle on suunnitteilla kymmenet avajaiset, kommentoi Zsar Outlet Villagen markkinointijohtaja Anna Homén.
Raadin mukaan Virolahti on aikaisemminkin osoittanut omaperäisyyttä matkailun kehittämisessä.
– Esimerkkeinä nähtävyyksistä ja tapahtumista mainittakoon Klamilan satama, Kaakon Kamarimusiikki -festivaali, Arktika-päivät, Bunkkerimuseo ja Pertunmarkkinat, toteaa raati.
Yleisö sai äänestää vuoden 2019 kymenlaaksolaista matkailutekoa internetissä. Eri ehdotuksia annettiin 64.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä