0

Vaalimaan rajavartioasema esittäytyy Olutsillassa

Vaalimaan raja-asema on Suomen toiseksi vilkkain maajaraja-asema. Rajanylityksiä oli viime vuonna noin 1,8 miljoonaa. Vaalimaata vilkkaampi oli vain Nuijamaan rajanylityspaikka.
Kun rajan yli kulkee sekä tavaraa että ihmisiä, kaikenlaista tapahtuu. Mediasta on voitu lukea lukea pidätyksistä ja takavarikoista. Ne ovat vain pieni osa arkista työtä, johon kuuluu myös maarajan vartiointia muun muassa erilaisilla elektronisilla laitteilla.
Vaalimaan rajavartioaseman toimintaa esittelee luutnantti Sofiia Lommi lauantaina 9. marraskuuta kello 15 Klamilassa Kujansuun baarissa Olutsillan tilaisuudessa. Silloin selviää myös, ketkä kulkevat raja-alueen metsissä.

Viikon kysymys

Tunnetko uudet liikennemerkit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä