0

Kotkansaaret Oy jatkaa Rajahovin liiketoimintaa – Ismo Räty haluaa kehittää paikasta kannattavan

Kotkalaisen Ismo Rädyn ja hänen perheensä omistama Kotkansaaret Oy on ostanut Vaalimaalla konkurssiin ajautuneen Keikarinhovi Oy:n pesän jäämistöt ja jatkaa Teboil Rajahovin pyörittämistä.
Mitään katkoksia toimintaan ei ole tulossa.
– Avaamme perjantaiaamuna kello 6 ihan normaalisti, Ismo Räty vahvistaa.
Kotkansaaret Oy:n ja konkurssipesän välisen kaupan asiakirjat on jo allekirjoitettu. Samoin Kotkansaaret on tehnyt sopimuksen kiinteistön omistavan Teboilin kanssa jatkosta.
Maanantaina julkisuuteen ehti jo uutinen, että Teboilin toiminta uhkaa päättyä kokonaan tulevana perjantaina, ellei jatkajaa löydy.
Ismo Rädyn suunnitelmissa on kehittää perinteisen kahvila-ravintolan ja kauppapaikan palveluita.
– Ei jatketa samalla tavalla kuin ennen, koska edellinen pyörittäjä päätyi konkurssiin. Nyt meillä on tarkoitus kehittää siitä kannattavaa yritystoimintaa, Räty muotoilee.

4 kommenttia aiheesta “Kotkansaaret Oy jatkaa Rajahovin liiketoimintaa – Ismo Räty haluaa kehittää paikasta kannattavan

 • 12.11.2019 at 19:19
  Permalink

  Aivan oikea idea…. On mietittävä mikä meni edellisen yrittäjän toiminnassa vikaan…… Miksi paikka ei vetänyt sen enempää paikkakuntalaisia kuin ohikulkijoita…. Bensan hinnalla ei voi kilpailla kun Igori myy halvemmalla. Olisiko ruokapuolta kehitettävä, autojen huoltoa, rengasmyyntiä tms…. Mistä menekkituote…. Paikassa on potentiaalia
  mutta mistä viisasten kivi?

 • 13.11.2019 at 10:50
  Permalink

  Ismo Räty yksi entisistä sekä nykyisistä omistajista. Hmmm 🤔

 • 13.11.2019 at 22:02
  Permalink

  Rajahovissa mainio tila esim. parturi/kampaajalle. Ei pidä keksiä pyörää uudelleen. Karaokebaarillekin olisi varmaan kysyntää. Asiakaspalvelussakin parantamisen varaa. Toivotaan innostuneita jatkajia.
  Jos ruoka on laadukasta, se tieto kulkee kyllä ja matkailijat pysähtyvät. Onnea yrittämiselle!

 • 13.11.2019 at 22:36
  Permalink

  Minusta on hyvä jos virheistä oppii, kehittäminen on helpompaa kun huoltoasemalla on vain yksi omistaja.. Toivottavasti tulevaisuus on valoisampi.. Ainakin yleistä viihtyvyyttä ja siisteyttä voisi parantaa

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...