0

Postin lakko vaikeuttaa jakelua – lehtiä voi hakea Kaakonkulman konttorilta ja kaupoista, myös näköislehti on maksutta käytettävissä

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n tämän viikon maanantaina alkanut lakko vaikeuttaa lehtien jakelua. Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun.
Haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat voivat lukea näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi.
Kaakonkulmassa postilakon aikana toimitaan siten, että lehtiä toimitetaan lakon aikana Virojoen S-markettiin, Klamilan Saleen, Miehikkälän Saleen ja Ratevaan. Ylämaalla lehtiä löytyy Korupirtiltä. Lehtiä on saatavissa myös Kaakonkulman konttorista osoitteesta Virojoentie 7 (linja-autoaseman kiinteistö). Noutopisteisiin lehtiä tulee kuitenkin vain rajattu määrä.
Kaakonkulmaa kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Kaakonkulman lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Keskilaakso, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset ja Puruvesi.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...