0

Miehikkäläläisten nuoruusmuistojen keruu jatkuu

Miehikkälän museotoimi kerää edelleen miehikkäläläisten nuoruusmuistoja.
– Kerro meille millaisia muistoja, tapahtumia ja sattumuksia sinulla on nuoruudestasi. Millainen on tai oli nuoruutesi Miehikkälässä? Mitä kaikkea siihen sisältyi? Mitä tehtiin ja missä kokoonnuttiin yhteen? Kaikenikäiset muistot ovat meille tervetulleita – myös nykyisten miehikkäläläisten nuorten kokemukset ja kuvaukset, museotutkija Armi Oinonen kertoo.
Keruuseen voi osallistua kirjoittamalla vapaamuotoisesti omista nuoruusmuistoista ja lähettämällä kirjoitus Miehikkälän museotoimelle. Tekstit voivat olla myös vanhempia, jo aiemmin kirjoitettuja muistelutekstejä.

Vastausohjeita sekä muistelua inspiroivia kysymyksiä on keruuesitteessä, joka löytyy Miehikkälän kunnan facebook-sivujen kautta. Esitteen voi pyytää museotutkija Armi Oinoselta.
Vastausaikaa on marraskuun loppuun asti. Kaikkien Miehikkälän museotoimen keruuseen osallistujien kesken arvotaan viisi kirjapalkintoa.
Keruu liittyy kymenlaaksolaisten museoiden yhteiseen Kerro meille! -muistitiedon hankkeeseen, jossa tänä vuonna kerätään kymenlaaksolaisten nuoruusmuistoja. Keruuseen voi osallistua myös Kymenlaakson museon verkkokyselyn kautta.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...