Lakon jatkuessa lehtiä voi hakea edelleen Kaakonkulman konttorilta ja alueen kaupoista, myös näköislehti on maksutta käytettävissä

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n ja työnantajajärjestö Paltan työkiistaan ei ole toistaiseksi löytynyt ratkaisua. Viime viikolla alkanut lakko pysäytti lehtien

KK

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n ja työnantajajärjestö Paltan työkiistaan ei ole toistaiseksi löytynyt ratkaisua. Viime viikolla alkanut lakko pysäytti lehtien päivä- ja etäjakelun, joihin myös Kaakonkulma kuuluu.

Lakon jatkuessa haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat voivat lukea näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehdet on avattu kaikkien luettavaksi.

Kaakonkulmassa postilakon aikana toimitaan siten, että lehtiä toimitetaan lakon aikana Virojoen S-markettiin, Klamilan Saleen ja Vaalimaan Teboil Rajahoviin. Miehikkälässä lehtiä saa Salesta, Suur-Miehikkälän kyläkaupasta ja Ratevasta. Ylämaalla lehtiä löytyy Korupirtiltä. Lehtiä on saatavissa myös Kaakonkulman konttorista osoitteesta Virojoentie 7 (linja-autoaseman kiinteistö). Noutopisteisiin lehtiä tulee edelleen rajattu määrä.

Kaakonkulmaa kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Kaakonkulman lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Keskilaakso, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset ja Puruvesi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka