0

Seurakunta kerää jälleen jouluiloa vähäosaisille – Kaakonkulmalla lomakkeita saa diakoniatyöntekijöiltä

Joulu on kohta jo ovella, ja Haminan seurakunnan diakoniatyön jouluavustuskeräys alkaa. Keräyksen tarkoituksena on tuottaa iloa vähäosaisten joulun viettoon Haminan seurakunnan alueella.
Avustus on tarkoitettu lähinnä vähävaraisille perheille ja pieneläkeläisille sekä erilaisilla tuilla eläville. Avustus vastaa aikaisempien joulujen joulukassien arvoa 30 euroa ja se jaetaan tänä jouluna lahjakortteina sekä osto-osoituksina. Perheellisten avustuksen suuruus määritellään harkinnan mukaan.
– Yhteisöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoituksia ja lahjatavaroita diakoniatyö ottaa vastaan edellisten vuosien tapaan diakoniatoimistossa, ohjeistaa diakoni Anne Hammarberg.
– Jo viime vuodelta tuttuna vaihtoehtona on mahdollisuus antaa lahjoitus vaivattomasti myös suoraan rahana kotimaanpu.fi -sivuston kautta kohdasta Paikalliset keräykset / Hamina ja sieltä sarakkeessa ”Haminan vähävaraisille jouluiloa”.
– Kaikki lahjat ja muistamiset välitämme eteenpäin hyvän mielen joululahjoina, sanoo diakonissa Anne Hammarberg.
– Paikallisseurakunnan diakoniatyö on myös luotettava taho takaamaan avun menemisen varmasti oikeaan osoitteeseen.
Tämän vuoden jouluavustusten hakuaika on 25.11.-12.12.
Haminassa jouluavustuksia haetaan diakoniatoimistosta tiistaisin ja torstaisin kello 9-10 sekä Simeon-talon palveluaulasta arkipäivisin kello 9-12 ja 13-15 saatavalla lomakkeella, joka on tulostettavissa myös seurakunnan www.haminanseurakunta.fi kotisivuilta.
Miehikkälässä ja Virolahdella jouluavustuslomakkeita saa suoraan diakoniatyöntekijöiltä.

Seppo JJ Sirkka

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä