0

Teboil Rajahoviin avataan sporttipubi – koko talon ilmettä ehostetaan

YRITTÄJÄ Ismo Räty aikoo laittaa moniakin ”nurkkia” kuntoon, kun hän jatkaa nyt yksin Teboil Rajahovin kauppiaana Vaalimaalla. Rädyn suunnitelmissa on muun muassa avata kahvilan yhteyteen A-oikeuksin varusteltu sporttipubi.
– Tuosta puretaan lasiseiniä pois ja tätä palvelulinjastoa muutetaan niin, että tähän tulee myös pubin palvelutiski, Ismo Räty näyttää Rajahovin kulmaa, jossa aikaisemmin on toiminut useampikin vaateliike.
Pubin tavoitteena on kehittyä viihtymispaikaksi, johon tullaan vaikkapa katsomaan jääkiekkomatsia tai ensi vuoden jalkapallon EM-kisoja.

Muutenkin Räty aikoo muuttaa talon konseptia uuteen suuntaan.
– Keittiö muuttuu aika paljon. Panostamme kotiruokaan, paikallisiin raaka-aineisiin ja leivontaan. Olemme nähneet, että se on paras tapa saada ruoasta vieläkin parempaa, hän painottaa.
– Lisäksi palvelulinjastoa muutetaan niin, että sieltä saa mukaan makkaraa, kalaa ja take away -annoksia, hän jatkaa.
Myymälän puolella tapahtuu niin ikään uudistumista.
– Kauppaan tulee vähän enemmän autoiluun liittyvää tavaraa. Lisäksi palvelukäytävän varrelle tulee erilaista tavaraa myyntiin.
Suurempi liiketila pysyy edelleen vuokrattuna Rajamarketille ja polttoaineen myynti jatkuu entiseen malliin.
Aukioloajat Rajahovissa säilyvät myös ennallaan, arkisin kello 6-22 ja viikonloppuisin kello 8-22.

Kolmisenkymmentä vuotta sitten rakennettu Rajahovin ympyrätalo on kokonaan Teboilin omistama. Ismo Räty sanoo, että kiinteistö tarvitsee remonttia. Yrittäjälle tuntuvia kuluja aiheutuu esimerkiksi lämmityksestä.
– Teboilin kanssa käymme neuvotteluja parhaillaan remonttitarpeista. Niistä tulee sitten aikanaan tietoa, hän toteaa.
Teboilin viereen on aloitettu rakentamaan uutta liikekeskusta, joka avautuu vuoden kuluttua. Räty muistuttaa, että kaikki alueella tapahtuva kehittyminen on hyvästä.
– Me kaikki täällä tarvitsemme lisää kävijöitä. Tämän alueen kehitykseen on vain pakko uskoa, hän kiteyttää.
Teboil Rajahovi pyöri viime viikkoon asti Keikarinhovi Oy -nimisen yrityksen konkurssipesän voimin. Yritys haettiin konkurssiin aiemmin tänä syksynä. Ismo Räty oli mukana myös tuossa yrityksessä toisena kauppiaana. Nyt Rajahovia pyörittää Rädyn perheen omistama Kotkansaaret Oy.

JUKKA KINNUNEN

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä