0

Työttömyysluvut Kaakonkulmalla lähes ennallaan

Työttömiä työnhakijoita oli lokakuun lopussa Kaakkois-Suomessa 4 prosenttia vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Pitkäaikaistyöttömien määrä oli 19 prosenttia pienempi, ja nuorten työttömien määrä laski 9 prosentilla edellisvuoteen verrattuna. Uusia avoimia työpaikkoja oli 7 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten.
Virolahdella työttömiä oli 141, mikä oli yhden enemmän kuin vuosi sitten vastaavalla jaksolla. Miehikkälässä työttömänä oli 61 henkilöä eli neljä vähemmän kuin vuosi sitten. Virolahden työttömyysaste oli kuun lopussa 10,5 ja Miehikkälän 8,2 prosenttia.
Kaakkois-Suomessa oli lokakuun lopussa 14 323 työtöntä työnhakijaa, mikä on 601 henkilöä vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Kymenlaaksossa työttömien määrä laski 5,5 prosentin ja Etelä-Karjalassa 1,9 prosentin verran. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta Kaakkois-Suomessa oli 10,5 prosenttia. Työttömistä työnhakijoista oli ulkomaiden kansalaisia 1 266, mikä vastaa 8,8 prosentin osuutta kaikista kaakon työttömistä.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...