0

Muutoksia Zsarin bussireittiin

Haminan ja Vaalimaan välillä kulkevaan linja-autoliikenteeseen tulee muutoksia sunnuntaista alkaen. Niin sanottu Zsarin bussi ajaa jatkossa osittain vanhaa valtatietä pitkin, ja liikennöitsijänä toimii Liikenne Vuorela Oy.

Linja-auto lähtee Haminasta päivittäin kello 9 ja kello 11 Haminasta Virojoen kautta Vaalimaalle. Vaalimaalta bussi lähtee Haminan suuntaan kello 17.20 ja 19.20.
Syöttölinjana Kotkan ja Haminan välillä toimii joulukuussa arki-aamuisin Jyrkilä Oy:n nopea vuoro. Tammikuussa aamuyhteys toteutetaan Savonlinjan pikavuorolla. Muiden lähtöjen osalta vaihtoyhteys Kotkaan tai Kotkasta on linjalla 1 (Kotka-Hamina). Kaikissa vuoroissa on vaihto Haminan linja-autoasemalla.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...