0

Virolahden kunnan virastotalo puretaan parin-kolmen vuoden kuluessa

Virolahden kunnan niin sanottu virastotalo aiotaan purkaa vuosina 2022-23. Kunnalla on edessään muitakin rakennusten purkamisia, sillä Virojoen päiväkoti on nyt jätetty kylmilleen ja se on tarkoitus purkaa vuosien 2021-22 aikana. Samoin kunnan kiinteistöistä Aurinkola on purkutuomiolla ja tulee purettavaksi samaan aikaan päiväkodin kanssa.
Kunnassa mietitään parhaillaan, mihin kunnantalon sekä sivistys- ja hyvinvointipalvelujen henkilöstö siirretään. Myös kunnantalolla on havaittu kosteusongelmia ja talo tulee jäämään pois nykyisestä käytöstään. Teknisen toimen suunnitelmien mukaan taloa ei kuitenkaan pureta, vaan sille mietitään uusi käyttötarkoitus.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä