0

Harri Raussi jatkaa Klamilan kirkon tukiyhdistyksen johdossa

Klamilan Kirkon Tuki ry:n syyskokous pidettiin kirkolla maanantaina 2. joulukuuta. Yhdistyksen tehtävä on säilyttää Klamilan kyläkirkko käyttökunnossa seurakunnan toimintaa sekä mahdollisia juhlia, konsertteja ym varten ja siihen liittyvä varainhankinta. Yhteistyösopimus seurakunnan kanssa tulee uusittavaksi ensi vuonna, ja siinä määritellään kummankin vastuut.
Yhdistyksen puheenjohtaja Harri Raussi jatkaa edelleen, muut hallituksen erovuoroiset jäsenet, Aila Bordi, Heikki Lommi ja Tatu Klami valittiin uudelleen. Vanhoina hallituksessa jatkavat Raili Jaakkola, Pirjo Järvenkylä, Tuula Klami ja Annamari Takala sekä varajäsen Liisi Byckling. Toisen varajäsenen, eroamista toivoneen Veijo Tompurin tilalle valittiin Mirja Isoin.
Toimintasuunnitelma on pääosin edellisien vuosien kaltainen: kellonsoitto ja liputukset (vastuuhenkilönä Mallu Kiri), käytännön huoltotyöt (Heikki Lommi). Sisätiloissa ja pihalla on paljon tehtävää ympäri vuoden, ja sen lisäksi kahvituksilla ja kesän viiden viikon basaarilla ansaitaan lämmitysrahaa.
Basaarikahviossa on mukana noin kaksikymmentä talkoolaista, kaikkiaan talkoolaisia on kolmisenkymmentä. Aila Bordi on yhteyshenkilö seurakunnan kerhoihin, ja hän jatkaa ensi vuonnakin tiistaikerhoa kaiken ikäisille kerran kuukaudessa.
Kesäkokouksessa hallitus oli antanut Tuula Klamille tukensa jatkaa kirkon kellarissa säilytetyn Uuno Klamin vahingoittuneen patsaan kunnostussuunnitelmaa. Monien vaiheiden jälkeen patsas on nyt saamassa arvoisensa paikan Harjun oppimiskeskuksessa.
Perinteisen adventin puurotarjoiluun osallistui 50 – 60 kävijää, ja jäljelle jäänyttä puuroa riitti vielä syyskokouksen osanottajille, kiitos keittäjä Ulla Havenille.
Tänäkin vuonna kirkkosalia on joulun aikaan juhlistamassa Veijo Tompurin lahjoittama komea joulukuusi.

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä