0

Moldovalaisella monta rikettä Vaalimaalla

Moldovalaista mieshenkilöä epäillään väärennyksestä, ulkomaalaisrikkomuksesta ja rekisterimerkintärikoksesta. Henkilö oli poistumassa Suomesta Vaalimaan rajanylityspaikan kautta viime viikolla. Asiakirjatutkinnassa henkilön esittämä Bulgarian henkilökortti todettiin vääräksi. Henkilön todettiin myös työskennelleen Suomessa luvatta.
Kaakkois-Suomen rajavartiosto kertoo tiedotteessaan myös liettualaisesta mieshenkilöstä, jota epäillään rattijuopumuksesta Vaalimaan rajanylityspaikalla. Henkilö saapui sisämaasta rajanylityspaikalle kuljettaen ajoneuvoyhdistelmää.
Maastalähtötarkastuksen yhteydessä hänet puhallutettiin. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,28 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa. Rattijuopumuksen raja on 0,22 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa tai 0,5 promillea. Henkilö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...