0

Kauneimmat joululaulut kaikuvat kirkoissa

Kauneimmat joululaulut kaikuvat kirkoissa tällä ja ensi viikolla. Virolahden kirkolle kokoonnutaan sunnuntaina kello 16. Yhteislaulujen lisäksi kirkossa kuulla Virolahden seurakuntakuoron laulua. Kappalainen Anne Koivunen juontaa tilaisuuden.
Miehikkälän kirkossa tilaisuus alkaa sunnuntaina kello 18. Jukka Hallikainen yhdessä tyttärensä Minan kanssa esiintyy yhteislaulujen lomassa, ja kappalainen Matti Astola juontaa. Molemmissa kirkoissa laulantaa säestää kanttori Niina Kotro.
Klamilan kirkossa kauneimpia joululauluja lauletaan torstaina 19. joulukuuta kello 19. Seurakuntakuoro ja Anneli Malkki esiintyvät, Inna Heikkilä toimii kanttorina. Tilaisuuden juontaa pastori Kari Rautiainen.
Kauneimmat joululaulut -keräys tuo tänä vuonna toivoa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Tilaisuuksissa kerättävä kolehti menee Suomen Lähetysseuran kautta esimerkiksi orpojen, kehitysvammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten olojen parantamiseen. Kauneimmat joululaulut on Suomen suurin vuosittainen musiikkitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna jo 47. kerran.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...