0

Ylämaa-sivut vasta ensi viikolla

Aiemmista tiedoista poiketen vuoden ensimmäiset Ylämaa-sivut julkaistaan vasta ensi viikon Kaakonkulmassa 9. tammikuuta.
Tähän ratkaisuun päädyttiin, koska Posti ei jaa perjantaisin peittojakeluita ja tämän viikon lehti ilmestyy perjantaina 3. tammikuuta. Toimituksen mielestä on tärkeää, että Ylämaa-sivut sisältävä lehti jaetaan jokaiseen talouteen Ylämaalla.
Toimitus pahoittelee samalla, jos sivujen julkaisun siirtämisestä on aiheutunut haittaa tai muuta harmia. Asiakaspalveluun jo lähetetty ilmoitusmateriaali siirretään ensi viikon lehteen niiltä osin kuin niissä esitetyt tapahtumien ajankohdat ovat edelleen voimassa.
Lisätietoja voi kysyä tarvittaessa asiakaspalvelun numerosta 015 350 3549.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä