0

Poliisi jatkaa Rännäläntien tuhoisan tulipalon selvittelyä

Kaakkois-Suomen poliisilla ei ollut vielä tiistaina aamupäivällä varmuutta siitä, aiheuttiko sunnuntainen Virolahden Rännäläntien omakotitalon palo ihmisuhreja vai ei.
Rikoskomisario Kai Virtanen kertoo, että kivijalkaan asti tuhoutuneen talon palossa on uhrien mahdollisuus olemassa. Tällä hetkellä poliisi ei kerro asiasta enempää. Myös palon syttymissyytä selvitellään edelleen.
Rännäläntiellä sijaitseva noin 150-neliöinen rintamamiestalo tuhoutui sunnuntaiaamuna tulipalossa kokonaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikan päälle heti aamuseitsemän jälkeen, kun kylällä liikkunut postinjakaja huomasi palon. Pelastusyksiköiden ehtiessä paikalle palo oli jo niin sanotussa täyden palon vaiheessa.
Paloa oli sammuttamassa kaikkiaan yhdeksän pelastuslaitoksen yksikköä, mutta talon pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä