0

Virolahden kunta kasvuputkessa – aiheesta puhutaan Olutsillan tilaisuudessa

Virolahden kunta on poikkeustapaus Kaakkois-Suomen kunnista. Erityisesti Vaalimaan alue Suomen ja Venäjän maarajalla kiinnostaa uutta yritystoimintaa. Kasvu on niin nopeata, että se tuottaa jo ongelmia pienelle kunnalle.
Kunnanjohtaja Osmo Havuaho kertoo kunnan toimista, jotka tekevät yritystoiminnan kasvun mahdolliseksi ja mitä kaikkea suuryritysten tulosta alueelle seuraa Olutsillan tilaisuudessa baari Kujansuussa lauantaina 11. tammikuuta kello 15.

Kommentteja aiheesta “Virolahden kunta kasvuputkessa – aiheesta puhutaan Olutsillan tilaisuudessa

  • 8.1.2020 at 11:35
    Permalink

    Hyvä Osmo 👌

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...