0

Viikon kysymys: Harmittaako lumeton talvi?

Jotkut pitkän ajan ennusteet povaavat, ettei talvea ole näköpiirissä ainakaan ennen helmikuuta, taivaalta sataa vettä ja kura roiskuu. Pimeääkin on. Harmittaako tällainen talvisää sinua?

Harmittaako lumeton talvi?

 • Kyllä (51%, 85 ääntä)
 • Ei (49%, 82 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 167

Loading ... Loading ...

10 kommenttia aiheesta “Viikon kysymys: Harmittaako lumeton talvi?

 • 8.1.2020 at 11:08
  Permalink

  Ei harmita liiemmin. EN myöskään varsinkaan kaipaa kovia pakkasia. Mutta, olisihan se kiva välillä ettei aina talvella sataisi,,,,vettä 😉 Ja kieltämäti, oishan se valosanpaa ja kauniinpaa kun lunta olisi edes näöksi.Mutta kerkiäähän sitä vielä niin lumet kun pakkasetkin, valitettavasti.

 • 8.1.2020 at 11:32
  Permalink

  Kaikki muut eläimet, paitsi ihmiset sopeutuvat luontoon ja sen muutoksiin. En ole koskaan ymmärtänyt miksi talvella pitää uida sisätiloissa tai miksi kesällä pitää saada hiihtää, puhumattakaan lämmitetyistä kaduista ja ulkouima-altaista. Nyt voi juosta märässä metsässä sauvat kädessä tai ilman ja jopa sienestää tai golfata, hiihtää voi aina siellä missä on lunta luonnollisesti

 • 8.1.2020 at 11:40
  Permalink

  Harmittaa, ketä ei!
  Kyllä tämä syksy jo sais riittää, jottei juhannuksena olis lunta. 😂

 • 8.1.2020 at 12:53
  Permalink

  Harmittaa. Lumen myötä katoaa valoisuus ja talvinen maisema. Entä kuinka käy siilien talvehtimisen näin vetisenä talvena?

 • 8.1.2020 at 18:05
  Permalink

  Ei todellakaan harmita. Tämä sopii minulle vallan mainiosti. Asennekysymys. Sähkölaskut maksettu ja valoa riittää sen myötä. Muista kynttilät! Ei liukasta,ei lumitöitä.Ei palele. Asioille joille ei itse voi mitään ,on löydettävä hyviä puolia. Jos kesällä hellettä,en valita siitäkään. Konstit jos loppuu,keinot käyttöön. Positiivisuutta hyvät ihmiset!

 • 8.1.2020 at 22:09
  Permalink

  Vähän harmittaa. Tulisi lunta, niin koiran tassut pysyisivt puhtaina ja pääsisi vaihtamaan lopultakin puhtaat matot. Kiva olisi päästä jo kelkkailemaan jäälle ja lumitöihin. Toisaalta ei ole tarvinnut nastakenkiä eikä villahousuja. 🙂

 • 9.1.2020 at 07:24
  Permalink

  ei harmita htään , parempi näin on !

 • 9.1.2020 at 08:18
  Permalink

  Ei harmita lainkaan. ei ole liukasta,ei palele,ei lumitöitä…sähkövalo toimii ja kynttilöitäkin löytyy. Sisällä itsessään se on se ihmisen valo ja mieli. Positivinen asenne auttaa. Turha surra asioita joille ei itse mitään voi.

 • 9.1.2020 at 09:53
  Permalink

  Lunta en ole kaivaillut, mutta manaan näitä kurakeliä ja vesisadepäiviä.
  Kuitenkin totta on, että maisema olisi valoisampaa, kun lunta olisi maassa. Ja kuivemmat kelit.
  Luonnon sopeutuminen tällaisiin talviin on ainakin muinoisina vuosina ollut suht’ ok, mutta hassulta näyttävät pajunkissat ja pensaiden silmujen kasvu hämärien päivien aikana.
  Miten mahtaa käydä maanviljelijoiden syyskylvöille ?

 • 10.1.2020 at 18:38
  Permalink

  Lämmityskuluissa säästää ja lumityöt saa unohtaa. Ainoastaan pimeys on masentavaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua kansalaisopiston kursseille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...