0

Aleksi Kivelä jatkaa MTK Kaakkois-Suomen johtokunnassa

Miehikkäläläinen viljelijä Aleksi Kivelä jatkaa MTK Kaakkois-Suomen johtokunnassa. Johtokunta järjestäytyi kokouksessaan Luumäellä keskiviikkona.
Johtokunta valitsi puheenjohtajaksi uudelleen maatalousyrittäjä, luomutuottaja Matti Seitsosen Ummeljoelta Kouvolasta. Varapuheenjohtajaksi valittiin niin ikään uudelleen maatalousyrittäjä, villasiankasvattaja Janne Kainulainen Parikkalasta.
Johtokunnan uutena jäsenenä aloitti maa- ja metsätalousyrittäjä Anni Simola Luumäeltä. Anni on mukana johtokunnassa Kaakkois-Suomen maaseutunuorten edustajana.
Johtokunnassa jatkavat: Juuso Ahvonen (Joutseno), Aleksi Kivelä (Miehikkälä), Kari Klaavu (Kotka), Juha Muuronen (Metsäkylä, Hamina), Rauno Pekkola (Ruotsinkylä, Loviisa), Antti Särkkä (Suomenniemi) ja Riitta Torikka (Kouvola, Valkeala).
MTK-Kaakkois-Suomen johtokunta nosti kokouksessa esille maatilojen lomitusjärjestelmän. Rakennemuutos tiloilla etenee, ja rakenteet ympäröivässä yhteiskunnassa muuttuvat. Viljelijöiden jaksamisen kannalta on erittäin tärkeää, että lomitus toimii tulevaisuudessakin ja että ammattitaitoisia lomittajia on saatavilla.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...