0

Asiakaspalvelu palvelee jatkossa tiistaisin – toimitus palvelee paikalla ollessaan

Kaakonkulman asiakaspalveluajoissa tapahtui merkittävä muutos, kun lehti siirtyi yksipäiväiseen aukioloon. Jatkossa asiakaspalvelua saa ilmoitus-, tilaus- ja muissa asioissa tiistaisin kello 9-11 ja 12-14. Muina päivinä asiakaspalvelija ei ole paikalla.
Asiakaspalveluun voi kuitenkin soittaa arkisin kello 8-16 välisenä aikana joka päivä. Puhelinnumero on 015-3503549. Lisäksi käytössä on 24/7 toimiva sähköposti asiakaspalvelu@kaakonkulma.fi
Muutos johtuu siitä, että Kaakonkulman konttorilla ei ole enää omaa asiakaspalvelijaa. Reilusti yli 40 vuotta eri tehtäviä ja erityisesti asiakaspalvelua Kaakonkulmassa hoitanut Leena Tylli on siirtynyt pois lehden palveluksesta.

Myös toimitus pyrkii palvelemaan asiakkaita ja lukijoita paikalla ollessaan. Toimituksen tavoittaa arkisin 8.30-16. Juttukeikat ja muut tehtävät vievät kuitenkin toimittajia paikasta toiseen, joten aina emme ole konttorilla ja silloin ovet ovat lukossa.
Puhelin ja sähköposti ovat hyviä apuvälineitä. Päätoimittaja Jukka Kinnusen tavoittaa numerosta 0440-350548. Toimituksen sähköposti on toimitus@kaakonkulma.fi.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä