0

Lukijat: Löytyisikö kuvaa nimismiehestä?

Miehikkälän kunnan museotoimi julkaisee tämän vuoden aikana Yrjö Varpion uusimman teoksen Haudattu historia ‒ Miehikkälä 1918. Käsikirjoitus on valmis ja kirja julkistetaan Salpalinja-museolla syksyllä 2020.
Kirjan kuvituskin on pääosin koossa. Toistaiseksi puuttuu kuitenkin valokuva Virolahden-Miehikkälän nimismiehestä Viktor Adolf Snellmanista, joka asui ensimmäisen maailmansodan vuosina Miehikkälässä. Löytyisikö kuva jostakin vanhasta albumista?
Mukana kirjassa on myös oheinen kuva Miehikkälän suojeluskunnan esikunnasta, ilmeisesti vuodelta 1919 tai 1920. Tunteeko joku kuvan suojeluskuntalaisia?
Tiedot voi kertoa kirjan kirjoittajalle (yrjo.varpio@gmail.com) tai Miehikkälän museotoimelle (armi.oinonen@miehikkala.fi).

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä