0

Rikosten määrä kasvoi Kaakonkulmalla viime vuonna

Erilaisten rikosten kokonaismäärä kasvoi jopa tuntuvasti Kaakonkulmalla viime vuonna. Kaakkois-Suomen poliisin perjantaina julkistamien tilastojen mukaan Virolahdella tehtailtiin vuoden aikana 248 rikosta, mikä oli lähes kolmanneksen enemmän kuin vuotta aiemmin.
Myös Miehikkälässä rikosten määrä oli kasvussa. Siellä tilastoihin kirjattiin 67 rikosta eli 13 enemmän kuin vuonna 2018.
Virolahdella kasvua tapahtui muun muassa omaisuusrikosten määrässä ja luvatta tunkeutumisen yhteydessä tehdyissä omaisuusrikoksissa. Seksuaalirikoksia Virolahdella tapahtui kaksi, niistä toinen oli lapsen seksuaalinen hyväksikäyttötapaus.
Myös Miehikkälässä omaisuusrikosten määrä oli kasvussa.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä