0

LähiTapiola hyvään tulokseen Kaakkois-Suomessa – erityisesti onnistumisia autovakuutuksissa

LähiTapiola Kaakkois-Suomi teki viime vuonna 10 miljoonan euron liikevoiton. Yhtiön kokonaistulos oli 16,6 miljoonaa.
Erityisen tyytyväisiä yhtiössä ollaan ajoneuvovakuuttamiseen, jossa sen markkinaosuus oli Kaakkois-Suomessa 34 prosenttia vuoden lopussa.
Toimitusjohtaja Teemu Ruotti sanoo yhtiön tulostiedotteessa, että markkinajohtajuus Haminan, Miehikkälän ja Virolahden alueella vahvistui entisestään.
– Moottoriajoneuvovakuuttamisessa yhtiön markkinaosuus kasvoi alueella vuoden 2019 aikana noin 0,3 prosentilla ja oli vuoden lopussa 42,4 prosenttia, Ruotti iloitsee..

Uusia asiakkaita LähiTapiola Kaakkois-Suomi sai viime vuonna yli 550. Kaikkiaan asiakkaita oli vuoden lopussa 61 500.
Yhtiön ensivakuutuksen maksutulo kasvoi 2,2 prosenttia päätyen 37,6 miljoonaan euroon. Sijoitustoiminnan tuotto noin 6,5 prosenttia, ja yhdistetty kulusuhde ilman perustekorkokulua matalalla tasolla, 78,8 prosenttia.
‒ Vuosi oli LähiTapiola Kaakkois-Suomelle tuloksellisesti erinomainen. Olemme erityisen iloisia siitä, että asiakkaillemme sattuneiden suurvahinkojen määrä pysyi kohtuullisena, Ruotti toteaa.
Yhtiön asiakkailleen maksamat korvaukset kasvoivat 9,8 prosenttia ja olivat yhteensä 23,3 miljoonaan euroa, Yhtiön korvaamien vahinkojen määrä kasvoi kappaleina edelliseen vuoteen verrattuna yli 5,9 prosenttia.
Yhtiöllä on 12 toimipistettä, joista yksi Virojoella.
‒ Vaikka elämme asiakaskäyttäytymisen voimakkaan murroksen vuosia, olemme huomanneet, että merkittävä osa omistaja-asiakkaistamme edelleen arvostaa tarjoamaamme paikallista ja henkilökohtaista palvelua, Teemu Ruotti muistuttaa.

Tänä vuonna yhtiö hakee maltillista kasvua niin markkinaosuudessa kuin maksutulon kasvussa mitattuna. Yksi vuoden painotuksista on tarjonnan ja palvelun laajentaminen vahvemmin henkilövakuuttamisen puolelle.
‒ Meistä moni muistaa kyllä vakuuttaa vaikkapa autonsa ja asuntonsa, mutta perheenjäsenet jäävät turhan usein vaille tärkeää vakuutusturvaa, toimitusjohtaja Ruotti toteaa.

2 kommenttia aiheesta “LähiTapiola hyvään tulokseen Kaakkois-Suomessa – erityisesti onnistumisia autovakuutuksissa

 • 17.2.2020 at 07:33
  Permalink

  Minulla oli liikennevakuutus -70% bonuksilla vuosia ,kunnes vaihdoin toiseen yhtiöön ja olisinkin ollut oikeutettu -80% bonuksiin vuosia aiemmin.
  Tarjous kannattaa ottaa välillä muista yhtiöistä .Myös laaja Kasko toi minulle säästöä.
  Siirsin kaikki vakuutukset muualle.

 • 10.3.2020 at 09:53
  Permalink

  On ollut sotkuista vakuutusyhtiön muuttaminen toiseen.
  Yli kuukausi sitten muutettu ,vanhasta tulee laskuja ,peruutuksia, muutoksia, hyvityksiä ja niiden peruutuksia.
  Onneksi uudessa paikassa fiksua henkilöstöä joille vien kaikki kirjeet.

Comments are closed.