0

Pääkirjoitus: Uudet tuulet puhaltavat Kaakonkulmassa

Alkanut vuosi on Kaakonkulma-lehden historiassa erilainen moniin aikaisempiin verrattuna. Kaksi hyvin pitkäaikaista työntekijää on jäänyt pois lehden palveluksesta ja parhaillaan menossa on uuden vakituisen toimittajan rekrytointiprosessi.
Tammikuussa työsuhde päättyi asiakaspalvelija Leena Tylliltä, jolle palvelusvuosia kertyi noin 44. Toimittaja Marju Perilän viimeinen työpäivä oli viime viikon keskiviikkona. Hänellekin palvelusvuosia ehti kertyä lähes 41. Molemmat heistä tekivät siis Kaakonkulmassa miltei koko työuransa mittaisen rupeaman.
On selvää, että kahden noin pitkäaikaisen työntekijän poistuminen lehtitalosta jättää paikattavaksi ison aukon. Erityisesti heidän mukanaan lähti valtava määrä paikallistuntemusta, niin asioista kuin ihmisistäkin. Paikallislehtityössä sellainen tuntemus on hyvin tärkeä osa kokonaisuutta.
Mutta uudistuminenkaan ei ole koskaan pahasta. Uudet ihmiset tuovat tullessaan uudenlaisia ideoita ja näkemyksiä. Näitäkin lehtityössä tarvitaan. Lehdentekoprosessi on nykyään kokonaan toisenlainen kuin se oli 40 vuotta sitten. Eikä muutoksille ole loppua näköpiirissä. Erityisesti verkon kehittäminen tulee olemaan esillä yhä vahvemmin kuluvana ja tulevina vuosina. Niistä kerromme lisää ajastaan.
Muutokset vaikuttivat myös asiakaspalveluun, josta on tiedotettu lehden sivuilla alkuvuoden aikana. Virallinen aukiolopäivä on nyt tiistai. Ottakaa silti reippaasti yhteyttä muulloinkin. Kun toimituksen ovi on auki, sinne voi huoletta astella sisään minkä tahansa lehteen liittyvän asian kanssa.
Mutta vielä kerran: Kiitos Leena ja kiitos Marju!

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...