0

Miehikkälän ja Virolahden SPR:n osastot yhdistyivät

Miehikkälässä ja Virolahdella toimivat SPR:n osastot valmistelivat tahoillaan yhdistymistä isommaksi osastoksi viime vuoden aikana.
Tammikuisessa ylimääräisessä yleiskokouksessa yhdistyminen toteutettiin ja uuden osaston nimeksi päätettiin SPR:n Virolahti-Miehikkälän osasto. Uudella osastolla on tällä hetkellä 77 jäsentä.

Osaston perustehtävät ovat: edustaa paikallisesti kansainvälistä Punaisen Ristin liikettä alueella, tarjota vapaaehtoisille toiminta- ja vaikuttamismahdollisuuksia, kanavoida ja toteuttaa hätätilanteessa Punaisen Ristin kotimaan apua alueella, ylläpitää järjestöllistä toimintavalmiutta ja vapaaehtoista auttamisvalmiutta, sekä seurata toiminnassa järjestön valtakunnallisten ja alueellisten toimielinten päätöksiä.

Osaston toiminta näkyy alueella etenkin Nälkäpäiväkeräyksenä sekä Hyvä Joulumieli -lahjakorttien muodossa.
Osaston ensimmäisenä toimintavuotena hallituksen muodostavat puheenjohtaja Tuija Kuokan ja sihteeri Arja Uotilan lisäksi Mari Riepponen, Liisa Pöntynen, Eila Pihlaja sekä Marja Helena Kormu. Puheenjohtaja ja sihteeri toimivat yhdessä kotimaan avun yhdyshenkilöinä.
Osaston kummina Kaakkois-Suomen piiristä toimii terveydenhuollon suunnittelija Jenni Ojala.

Osastossa toivotaan, että SPR saisi lisää jäseniä. Jäseneksi voi liittyä osoitteessa punainenristi.fi. Jäsenmaksu on 20 euroa ja alle 29-vuotiaita 10 euroa. Jäsenyys on paitsi hyväntekeväisyyttä myös kannanotto.

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä