0

Viisivuotiaiden maksuton varhaiskasvatus jatkuu, juuri nyt on aika hakea mukaan

Kaakon kaksikon alueella asuvat viisivuotiaat pääsevät maksuttomaan varhaiskasvatukseen myös ensi vuonna. Nyt on aika ilmoittautua syksyllä alkavaan ryhmään ja hakea paikkaa mieluiten 26.3. mennessä. Maksuton varhaiskasvatus järjestetään 1.8.20-31.7.21 arkipäivisin kello 9-13 ja sitä on tarjolla 20 tuntia viikossa.
– Ilmaisesta varhaiskasvatuksesta on hyviä ja rohkaisevia kokemuksia sekä lapsilta että vanhemmilta, sanoo varhaiskasvatusjohtaja Outi Silander.
Mikäli lapsi viipyy varhaiskasvatuksessa pidempään, esimerkiksi vanhempien ollessa töissä, maksutonta aikaa voi jatkaa maksullisilla tunneilla. Lapsen huoltajat vastaavat lapsen kuljettamisesta paikalle.
Opetus- ja kulttuuriministeriö hyväksyi Kaakonkaksikon anomuksen maksuttoman varhaiskasvatuksen kokeilun jatkamisesta. Maksutonta varhaiskasvatusta on saanut paikkakunnalla nyt kolmen vuoden ajan. Mukana kokeilussa on tänä vuonna 28 kuntaa.
Varhaiskasvatus toteutetaan Kaakon kaksikon kaikissa päiväkodeissa: Klamilassa, Miehikkälässä ja Virojoella. Mukaan voi ilmoittautua netissä kunnan sivuilla täyttämällä sähköisen varhaiskasvatushakemuksen.

Viikon kysymys

Pakastatko mansikoita talven varalle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...