0

Uusien ylioppilaiden nimet julki

Virolahden lukio
Harjunen Kristiina Iida Mariia, Heinonen Hanna Juuli Johanna, Hellä Kaisa Helena, Hietula Sonja Eliisa, Jääskeläinen Valtteri Eino Anselmi, Kivelä Mirka Mariitta, Koobak Ave-Liis, Littunen Janna Pauliina, Rikkola Anni Katariina, Taari Lilli Lyydia.

Haminan lukio
Ahola Oskari Otto Valtteri, Alatalo Pinja Pauliina, Anttila Joni Juhani, Arpiainen Ville Tomi Antero, Forsell Verneri Veikko, Gerlander Eemeli Johannes, Haaja Tomi Miika Petteri, Hallberg Veeti Antero, Hammarberg Juulia Karoliina, Harju Maiju Adele, Hauhia Anni Sofia, Heijari Otto Joona Nestori, Heikkilä Jere Mikael, Heinonen Juuli Irja Elina, Hiironen Santeri Oskari, Hiukka Laura Katariina, Holopainen Aino Reetta Inkeri, Honkonen Siiri-Inkeri Emilia, Hytti Anni Aliisa Irmeli, Inkinen Emilia Anne Maija, Jauho Elvi Olivia, Jongsma Ella Anna Maria, Järvelä Ella Maria, Kandu Sofia, Kemppi Onni Elmeri, Kiri Jenni Jasmine, Koivikko Riku Juhani, Kokkonen Hanna Kristiina, Komppa Konsta Kristian, Korjus Elisa Wilhelmiina, Korjus Mimi Emilia, Korjus Sanni Maria Ellinoora, Korpela Maria Liisa Pauliina, Korte Polina, Korttila Taika Julia, Koskela Juuli Sofia, Koskela Juuso Tapani, Koski Heikki Matias, Kärki Miro Topias, Kärkkäinen Eini Garolina, Laakkonen Topi Kasper Simeon, Lahtela Hanna Marjatta, Laitila Olli-Pekka, Laitinen Emilia Marjut Vilhelmiina, Lanki Annika Viivi Kristiina, Lanu Stiina Emilia, Leppämäki Juuli Maria, Lundgren Milla Kristiina, Mahrberg Jemina Aurora, Martikainen Leonardo Vlad, Mattila Jemina Iida Alisa, Moilanen Sini Pilvi Katariina, Muukka Venla Maria, Mykrä Kristina Janita, Mässeli Akseli Anton Severi, Määttä Emmi Sofia, Nihtilä Juuso Santeri, Niukkanen Vanessa Valeria, Nukarinen Elli Marjaana, Pakkanen Emmi Aleksandra, Pakkanen Silja Ilona, Pakkanen Totti Ervo Kasperi, Peltola Anna-Maria Johanna, Peltonen Elisabet Kristiina (kaksoistutkinto), Penttinen Louna Lydia Helena, Piispa Kiia-Maria Katariina, Pohjankoski Topi Santeri, Pousi Mikko Oskari, Puhakka Emma Aada Emilia, Puhakka Mimmi Iina Vilhelmiina, Puheloinen Joel Antton Jeremi, Puska Fanny Josefiina, Päivähonka Riku Matias, Raja Sonja-Kaarina, Rantala Venla Ilona, Reinikka Teresa Mariia, Saarinen Oona Isabella, Sahala Miikka Markus, Sareskorpi Iiris Maaria, Sipari Heikki Topias, Sorjonen Kia Tuulia, Suni Suvi Nicole, Suortti Sanni Sofia, Takanen Aaro Matti Oskari, Talsi Anni Emilia, Taurama Jyri Oskar Verneri (kaksoistutkinto), Tenhunen Suvi Julia Aurora, Teräslahti Aapo Juhani (kaksoistutkinto), Toikka Mervi Kaisa Elisa, Toikka Taru Susanna, Tulikoura Henna Emilia, Udd Emmi Meri Matilda, Ulmanen Aleksi Petteri (kaksoistutkinto), Urpalainen Maria Vera Juliana, Valkonen Nea Jasmin Linnea, Vapalahti Ida Amanda, Vettenranta Venla Sofia, Willman Venla Josefiina.

Lappeenrannan lyseon lukio
Eskelinen Pyry Perttu Juhani ja Ylä-Outinen Johannes Martti, Ylämaa.

Helsingin Sibelius-lukio
Aino Eveliina Uutela, Virolahti.

Kallion ilmaisutaidon lukio
Lautamies Julia, Virolahti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Uskallatko matkustella tänä kesänä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä