4H-yhdistys kokousti ja palkitsi etänä, Ave-Liis Koobakille alueellinen stipendi monipuolisesta ja aktiivisesta toiminnasta

Kaakonkulman 4H-yhdistyksen vuosikokous pidettiin koronapandemian vuoksi videokokouksena Teamsin kautta. Kokous onnistui ennakkojännityksestä huolimatta oikein hyvin. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anton Yrjönen.

KK

Kaakonkulman 4H-yhdistyksen vuosikokous pidettiin koronapandemian vuoksi videokokouksena Teamsin kautta.

Kokous onnistui ennakkojännityksestä huolimatta oikein hyvin. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anton Yrjönen.

Hallituksen jäsenistä kukaan ei ollut erovuorossa ja hallituksessa jatkavat Harjunen Marko, Hovi Ulla, Kiskonen Leila, Rikkola Marja, Torri Mikko ja Yläkäs Minna. Toiminnanjohtaja Ulla-Riitta Peltola toimii sihteerinä. Rahastonhoitajana toimii kirjanpitäjä Annukka Vuorisalo 4H-liitosta.

Kunnat valitsevat omat edustajat hallituksen kokouksiin ja he toimivat samalla tarvittaessa varajäseninä. Toiminnantarkastajana jatkaa Jukka Lappi ja varalla Jarmo Tulkki.

Kaakonkulman 4H-yhdistyksen avaintuotteet tälle vuodelle ovat kerhotoiminta, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, 4H-yritykset, Ajokortti työelämään -kurssit sekä nuorisotilatoiminta yhteistyössä Kaakon kaksikon kanssa.

Yhdistys pyrkii myös kehittämään edelleen hyvää yhteistyötä kuntien, koulujen, seurakunnan, yritysten, yhdistysten ja yksityisten ihmisten kanssa.

Keskeisenä ajatuksena on, että nuorissa on tulevaisuus, minkä vuoksi lapsista ja nuorista on pidettävä yhteisvoimin hyvää huolta.

4H-yhdistyksen rahoitus koostuu kuntien ja valtion avustuksista, jäsenmaksuista, työllistämistoiminnan tuotoista sekä yhdistyksen omasta varainhankinnasta, joista tärkein on vuosittainen metalliromunkeräys.

Koska vuosikokousta ei voitu järjestää kokoontumisena, palkinnot ja stipendit ansioituneille lapsille ja nuorille toimitettiin postin ja pankin kautta.

Kaakonkulman 4H-yhdistyksen stipendit saivat Lotta Hollanti, Tiina Huovilainen, Aaron Pihkanen ja Siiri Rikkola

4H-säätiön alueellinen stipendin sai Ave-Liis Koobak pitkäaikaisesta, monipuolisesta ja aktiivisesta 4H-toiminnasta

4H-yhdistyksen auringonkukan kasvatuskilpailun ykköspalkinnon voitti Nuutti Liikkanen, joka onnistui kasvattamaan 254-senttisen kukan. Toiseksi tuli Pihla Perilä 177-senttisellä auringonkukallaan.

Lisäksi 4H-kerholaisia palkittiin esinepalkinnoilla aktiivisesta ja osallistuvasta kerhotoiminnasta.

Palkinnot saivat Lukas Fehrenbach, Sara Heimola, Lyydia Husu, Mai Ilomäki, Netta Jokimies, Moona Metsämuuronen, Hertta Niemelä, Ilari Nikunen, Kerttu Paldanius, Mira Ranta, Nette Sarnikorpi, Leo Seppälä, Emilia Tilli ja Inka Tilli.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka