0

Viikon kysymys: Häiritseekö mopojen pärinä öiseen aikaan?

Tätä on kysytty ennenkin, mutta kun ilmiö taitaa taas olla pinnalla, sitä voitaneen kysyä näin uudelleenkin. Häiritseekö siis mopojen yöllinen päristely sinua?

Häiritseekö mopojen pärinä öiseen aikaan?

 • Kyllä (61%, 80 ääntä)
 • Ei (39%, 51 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 131

Loading ... Loading ...

6 kommenttia aiheesta “Viikon kysymys: Häiritseekö mopojen pärinä öiseen aikaan?

 • 21.5.2020 at 23:45
  Permalink

  Mopoihin pitäisi asentaa desibelirajoittimet pakollisiksi varusteiksi, ja huviajelua saisi harrastaa vain klo 10-20 välisenä aikana.

 • 22.5.2020 at 11:07
  Permalink

  Tänä keväänä häiriötä on aiheutettu vielä enemmän päivä- ja ilta-aikaan, kun äärimmilleen viritetyt polttavat kumia ja kiihdyttelevät joukolla. Tätä porukkaa ei kiinnosta, onko tie tarkoitettu mopoille vai ei, tai ylipäätään muutkaan liikennesäännöt. Välillä tosin joku on ajellut läpi yön ympäri kylää pitäen hirveää meteliä.

 • 22.5.2020 at 19:45
  Permalink

  Törkeää käytöstä sekä yöllä että päivällä. Tarpeeton ja häiritsevä ajo on selväsanaisesti laissa kielletty. Se pitää jo tajuta tyhmemmänkin motoristin.

 • 23.5.2020 at 18:06
  Permalink

  Tarpeeton ja häiritsevä ajoneuvolla ajo on lainvastaista kellonajasta riippumatta, 1.6 alkaen jopa taajaman ulkopuolella. Huviajelu on juuri tuota tarpeetonta ajoa. Häiritsevää on sitten esim. nämä pakoputkiviritykset. Kyllä näistä tulee ilmoittaa 112:een, jos päristelystä on kohtuutonta häiriötä.

 • 24.5.2020 at 11:59
  Permalink

  Jatkuva päivittäinen meteli on erittäin ahdistavaa myös päivisin ja iltaisin, ei vain yöllä. Ulkona työajan jälkeen ei pysty virkistäytymään.

 • 26.5.2020 at 11:38
  Permalink

  Mitä tekevät näiden nuorten vanhemmat ja mikä olematon osuus heillä on lastensa kasvatuksessa?
  Useimmat ajelijoista on alaikäisiä, kaikilla ei liene edes mopokorttia. Syyttävä sormi tulee kohdistaa kotiin. Ovatko vanhemmat kykenemättömiä kasvattamaan omia lapsiaan ja onko tämä lastensuojelukysymys myös. Rakkaus on myös rajoja. Mahdollisten onnettomuuksien jälkiseuraamukset voivat olla raskaita sekä nuorille ja välinpitämättömille vanhemmille. Nuorien saavat rahat polttoaineen ostoon jostain, jos yökaudet ajellaan jossain, ne rahat tuskin tulevat kesätöistä. Kykkä nuoret käyttävät vanhempiaan hyväksi, jos sieltä ei löydy ryhtiä hoitaa asioita. Joku kuitenkin kommentoi, että olemme olleet itsekin nuoria. Kyllä, mutta emme saaneet metelöidä ja häiritä muita ja oli selkeät kotiintuloajat tai sitten pysyttiin kotona.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Uskotko Hurpun matkailuhankkeen toteutumiseen?

 • En (76%, 92 ääntä)
 • Kyllä (24%, 29 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 121

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä