0

Karhu mellastaa edelleen Muurikkalassa – roskikset kaatuvat vain parin sadan metrin päässä kesämökeiltä

Muurikkalassa roskiksia tonkinut karhu on nähtävästi palannut niin sanotusti juurilleen, sillä Nurmelantiellä on ollut loppuviikolla jälleen jälkiä karhun vierailusta.
Miehikkälän riistanhoitoyhdistys karkotti poliisin luvalla kyseisen karhun etemmäksi aikaisemmin kesäkuussa. Jonkin aikaa olikin rauhallista, mutta kesäasukkaiden kertoman mukaan roskikset ovat jälleen saaneet kyytiä.
– Juhannuksen ajan karhu antoi jäteastian olla rauhassa mutta palasi viime yönä, sillä kolmen kesämökin yhteisastia oli kaadettu ja myllätty, alueen kesäasukas Pekka Kuosmanen kertoi toimitukselle torstaina lähettämässään sähköpostissa.
Kuosmasen mukaan jäteastialle tilattiin Suurpäältä ylimääräinen tyhjennys.
– Onneksi, sillä naapuri huomasi tänään torstaina noin kello 21, että jäteastia oli jälleen nurin ja roskapussi revitty jo toisen kerran saman vuorokauden aikana. Tähän mennessä karhu on tehnyt tuhojaan jo viisi kertaa ja hajottanut yhden suuren jäteastian.

Kuosmanen kertoo viestissään myös, että poliisille on karhun tekemisistä tehty jälleen ilmoitus ja pyydetty toimenpiteitä.
– Poliisi on antanut uuden karkotusmääräyksen ja pyytää ilmoituksia havainnoista, mutta kesäasukkaita huolestuttaa karhun liikkuminen vain 200-400 metrin etäisyydellä kesäasunnoista. Viranomaisten toivotaan ryhtyvän tehokkaisiin toimenpiteisiin, jotta pihapiirien ei tarvitse olla huolissaan karhun liikkeistä lähistöllä, Pekka Kuosmanen päättää viestinsä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...