0

Muurikkalassa mellastanut karhu voidaan lopettaa

Riistanhoitoyhdistykselle on myönnetty lupa ampua Muurikkalassa mellastanut karhu.
– Poliisi on myöntänyt lopetusluvan. Jos karhu palaa roskiksille, se on voidaan nyt ampua, kertoo Miehikkälän riistanhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Kimmo Kuuva.
Tällä viikolla karhu on antanut jätteiden olla rauhassa.
– Nyt tarkkaillulla alueella on ollut hiljaista. Kenties karhu on löytänyt syötävää kauempaa metsästä, sanoo Kuuva.

Miehikkälän riistanhoitoyhdistys karkotti poliisin luvalla kyseisen karhun etemmäksi aikaisemmin kesäkuussa. Jonkin aikaa oli rauhallista, mutta viime viikolla karhu palasi taas jätteitä penkomaan. Poliisille tehtiin karhun tekemisistä heti uusi ilmoitus ja pyydettiin toimenpiteitä. Kesäasukkaita huolestuttaa karhun liikkuminen vain 200-400 metrin etäisyydellä kesäasunnoista.

5 kommenttia aiheesta “Muurikkalassa mellastanut karhu voidaan lopettaa

 • 30.6.2020 at 17:11
  Permalink

  Jospa mesikämmenellä on tiedonantaja,joka on kertonut sille pysy poissa muuten elämäsi lakkaa.

 • 2.7.2020 at 15:50
  Permalink

  200-400m? Kyllä se on käynyt ihan pihoissa asti komposteja ja roskiksia kaatamassa ja olipa valvontakamerassa nähty mökin terassillakin.

 • 4.7.2020 at 20:59
  Permalink

  Meillä karhu kaatoi suuren roska-astian la 20.- su 21.6. välisenä yönä Rivinkankaantiellä. Pitkin kevättä on kuulunut terassilla öisin raskaiden askeleiden ääniä. Maalis-huhtikuussa katiskat oli käännelty ylösalaisin mökin rannassa. Muistakaa soittaa 112 ja Muurikkalan metsästysyhdistykselle havainnoista.

 • 6.7.2020 at 19:26
  Permalink

  Onko niin,että kun ei omalla pihalla otsot tallustele niin ei paljon heilauta. Kyllä pitää olla kylässä yhteishenkeä kaikissa asioissa. Kyllä kaikki aina jossakin vaiheessa omaan nilkkaankin kopsahtaa! Pedot pois pihoilta!

 • 11.7.2020 at 11:09
  Permalink

  Laitetaan ” roskiskarhu ” ja ” hunajakarhu ” vierekkäin. Yksi tuhoaa roskiksen ja toinen tuhoaa mehiläispesiä. Roskiksen nostat ylös keräät roskat. Mehiläispesän rippeet keräät, heität roskiin ja samalla häviää leipä pöydästä. Roskiskarhu saa lopetusluvan, hunajakarhu karkoitusluvan. Reiluako? Miksi näin?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä