0

Kaatunut puu tukki tien Miehikkälässä

Myrsky kaatoi puun Miehikkälän Suuressakylässä. Noora-Liia Rautio kertoo saapuneensa paikalle tiistaina puoli viideltä, kun puu oli juuri kaatunut. Apua oli jo hänen saapuessaan hälytetty paikalle ja palomiehet raivasivat puun pois häiritsemästä liikennettä.

Päivö-myrsky teki tuhojaan tiistai-iltana ja katkoi myös sähköjä Kaakonkulmalla. Noin kahdeksan aikaan tiistai-iltana Kymenlaakson Sähkön jakelualueella Virolahdella oli 261 sähköä vailla olevaa asiakasta. Miehikkälässä samaan aikaan sähköt olivat poikki 82 yhtiön asiakkaalta. Sähköverkossa olleita vikakeskeytyksiä oli Miehikkälässä kaksi ja Virolahdella yksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Maistuuko sinulle hapanvelli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...