0

Maasotakoulu sai uudet alokkaat

Uudet alokkaat ovat astuneet palvelukseen maanantaina Maasotakoululla. Vuoden toisessa saapumiserässä uusia alokkaita on noin 300 nuorta. Suurin osa, noin 70 prosenttia heistä on Kaakonkulman kunnista.
Maasotakoulun tiedottajan Marika Heinilän mukaan alokkaat jaetaan kahdeksaan joukkueeseen, joista puolet sijoittuvat Kuljetuskomppaniaan ja puolet Jääkärikomppaniaan.
Koronavirustilanteen vuoksi tänä vuonna Maasotakoululla ei järjestetä uusien alokkaiden läheisten päivää perinteisenä vierailuna. Vierailijat eivät myöskään pääse elokuussa tuleviin vala- ja vakuutustilaisuuksiin, mutta ne ovat seurattavissa Facebookista.

 

JUHANI PARTANEN

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä