0

Hippo-kisat siirtyvät ensi vuoteen

Pienten urheilijoiden kilpailutapahtuma, alle 12-vuotiaille suunnatut Hippo-kisat siirtyvät tältä vuodelta ensi vuoteen. OP-Kymenlaakso tiedottaa, että se ei järjestä tänä vuonna Hippo-kisoja koronaepidemian vuoksi.
Virolahden Sampo on ollut alueellamme Hippo-kisojen käytännön toteuttaja. Kymenlaakson alueella näitä järjestäjäkumppaneita on ollut kahdeksan, joista siis mikään ei toteuta Hippo-kisoja, joiden normaali järjestämisaika olisi elokuun aikana.
– Toivomme perheiden keksivän tilalle muuta yhteistä liikunnallista tekemistä ja lähtevän vaikka omatoimisesti yleisurheilukentille kokeilemaan eri lajeja. Tavataan Hippo-kisojen merkeissä jälleen ensi vuonna, sanoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Satu Temonen OP-Kymenlaaksosta.
Hippo-kisojen lajeja ovat juoksu, pallonheitto ja pituushyppy.

 

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä