0

Laulajatähdet saapuvat Virojoelle golfaamaan ja iltamiin

Sunnuntaina elokuun 9. kokoontuu Kaakon Golfiin vakuuttava joukko suomalaisia laulajia. Kello 11 alkava Hallikainen Tango Open -golfkilpailu kokoaa jälleen iloisen joukon paikalle.
Yleisö voi tulla kannustamaan ja seuraamaan kilpailun kulkua Säkäjärvellä sijaitsevan golfkentän viihtyisälle terassille koko päivän ajaksi, ja nauttimaan vaikkapa ravintola Olkihatun makoisista ruoista.
Kilpailun jälkeen kello 17 Olkihatun vintillä alkaa iltamat, joissa laulajatähdet esiintyvät. Tapahtuman isännän Jukka Hallikaisen lisäksi rennoissa iltamissa esiintyy Eino Grön, Virve Rosti, Marita Taavitsainen, Jaska Mäkynen, Marko Lämsä, Teemu Roivainen, Rami Rafael, Jussi Merikanto ja Markus Törmälä. Säestyksestä vastaa tuttuun tapaan Jackpot-orkesteri.
– Kaakonkulmilla on tänä kesänä ollut todella vähän tapahtumia, mutta Tangogolf järjestetään kuitenkin jälleen. Olen erittäin iloinen, että vierailevat artistit lähtivät innolla mukaan kun heille soitin. Toivottavasti kansaa tulee katsomaan jo päivällä kilpailuakin, ja tutustumaan hienoon ja helposti lähestyttävään lajiin nimeltä golf. Kaakon Golfissa olemme alkaneet käyttämään termiä rentogolf, ja sitä tämä tapahtuma parhaimmillaan edustaa, sanoo järjestelyistä vastaava Jukka Hallikainen.

Kommentteja aiheesta “Laulajatähdet saapuvat Virojoelle golfaamaan ja iltamiin

 • 28.7.2020 at 17:42
  Permalink

  Hyvin ideoitu tapahtuma nimeä myöten .
  Ei tarvita kuin yksi henkilö ja alkaa tapahtumaan.
  Mukavaa päivää ja iltaa kaikille ,uskon että paikka pullistelee väkeä.
  Ravintola on ihana olen käynyt ruokailemassa siellä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Puututaanko koulukiusaamiseen riittävästi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä