0

4H-yhdistyksen metalliromunkeräys alkaa lauantaina

Kaakonkulman 4H-yhdistyksen metalliromukeräys on jälleen Miehikkälässä ja Virolahdella. Tuomalla metallia keräykseen tuet paikallista nuorisotyötä. Keräys alkaa lauantaina ja jatkuu ensi viikon sunnuntaihin. Keräys järjestetään yhteistyössä 4H-liiton ja Stena Recycling Oy:n kanssa.

Kierrättämällä säästät samalla maapallon rajallisia voimavaroja ja annat materiaalin jatkaa elämää uusissa tuotteissa. Keräyksen tuotto menee nuorisotyölle.

 Keräyspaikat ovat Miehillälässä Suur-Miehikkkäläntie 500:ssa ja  Muurikkalassa lähellä maaliikennekeskusta. Virolahdella keräyspaikat ovat urheilukenttä, Urheilukatu 2 ja Säkäjärvi, Säkäjärventien ja Mustavuorentien risteys. Paikat merkitään vielä erikseen nauhalla.

Keräykseen saa tuoda vanhoja maatalousromuja kuten äkeitä, auroja, niittokoneita, maitotonkkia yms. Pienmetalliromua kuten kiukaat, tiskipöydänkannet, ruohonleikkurit, polkupyörät, astianpesukoneet, pesukoneet, hellat, kattilat, purkit, ovenkahvat jne. Kaikenlainen metalliromu on tervetullutta, kunhan se ei sisällä minkäänlaista ongelmajätettä.

Keräykseen ei saa tuoda ongelmajätteitä, kylmälaitteita, elektroniikkaa, maaleja eikä nesteitä.  Henkilö- ja pakettiautot kuuluvat tuottajavastuun piiriin, joten niitäkään ei oteta vastaan keräyksissä. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä