0

Klamilan satamassa uusi festivaali ensi viikon lauantaina – illan pääesiintyjä diskokuningatar Eini

Uudet aallot rantautuivat Klamilaan kesäkuussa, kun ravintola Sataman Bistro & Bar avasi ovensa Olki Yhtiöt Oy:n uuden yrittäjäkolmikon voimin. Olki Yhtiöt haluaa kiittää asiakkaitaan kuluneesta kesästä ja järjestää paikallisille, mökkiläisille sekä matkailijoille hyvän mielen tapahtuman, erittäin poikkeuksellisen kesän päätteeksi.
Aalloilla -satamafestivaali on ikärajaton ulkoilmatapahtuma, joka järjestetään tulevana lauantaina Klamilan satamassa.

Tapahtumaa ei ole sidottu yhteen musiikkigenreen, vaan sen teema rakentuu ainutlaatuisen merenrantamiljöön ympärille ja tarjoaa jokaiselle jotakin.
– Luvassa on elokuisen illan lämmintä tunnelmaa, rentoa satamameininkiä upean merimaiseman äärellä, keinuvia rytmejä ja ainutlaatuinen kattaus erilaisia musiikkityylejä: rockia, jazzia, reggaeta ja diskopoppia.
Tapahtuma polkaistaan käyntiin setillä rennon letkeää pubirokkenrollia, jota yleisölle tarjoilee kuopiolainen yhtye Plaakso.
Iltaa jatkaa Etelä-Suomen kultakurkku Onni Holmström, joka soittaa kitaraa ja laulaa ikivihreitä kasarin molemmin puolin. Tapahtuman paikallinen vahvistus on Sunnuntai Sauna -yhtye, joka kuvailee kokoonpanoaan simppelisti: ”Kylänmiehet lauteilla, eiköhän se riitä.”, jättäen tulevan esityksen festarikävijöille yllätykseksi.

William Suvanne Chess’n Jazz tuo nimensä mukaisesti shakkipelin jazz-musiikin maailmaan: kappaleet kuvaavat tilanteita shakkipelistä tai toimivat shakkinappuloiden tunnussävelminä.
Illan toinen pääesiintyjä on maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana, joka on omalla musiikillaan tuonut kesää Suomeen jo vuodesta 2007.
Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet Maasta maahan, Kauas pois sekä kesän 2016 megahitti Chilii.
Illan päättää diskokuningatar Eini, joka tuli tunnetuksi jo vuonna 1978 ensi singlellään Yes sir, alkaa polttaa.
Einin 80-luvun alkupuolen albumit muodostavat diskohittijatkumon, joista suurimpia menestyksiä ovat muun muassa Xanadu, Kesä ja yö ja Sulle tuli faksi.

Kello 18 alkaen tapahtuma-alueella avautuu ruokakojuja, joissa voi nauttia festariannoksista sekä alkoholittomista virvokkeista koko tapahtuman ajan. Tapahtumassa on rajattu, K18-anniskelualue, jossa on yhteensä 500 istumapaikoin ja pöydin varustettua asiakaspaikkaa.
Tapahtumassa noudatetaan THL:n ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi ja järjestäjät muistuttavatkin festarikävijöitä, että yhtäaikainen asiakkaiden määrä anniskelualueella on rajattu ja valvottu.
Tapahtuman laaja ulkoilma-alue tarjoaa mahdollisuuden väljästi oleskeluun ja festariruuasta sekä esiintyjistä nauttimiseen anniskelualueen ulkopuolella.Aalloilla -festivaali Klamilan kalasatamassa Virolahdella 8. elokuuta kello 18-01. Tapahtuma on maksullinen.

NINNI YLIAHO

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Tarvitaanko vanhaa kivinavettaa Virojoen katukuvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä