0

Kaakon Ratsastajien menestys jatkui Porvoossa viikonloppuna

Kaakon Ratsastajien ratsukot kilpailivat jälleen viikonloppuna menestyksekkäästi.
Porvoon alue- ja kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa seuraa edustivat Essi Peltonen ja Katja Kuokka. Peltonen voitti ratsunsa Don Sander Johnsonin kanssa Helppo A -luokan tuloksella 66,563%. Luokassa oli huimat 34 lähtijää. Katja Kuokka kilpaili vaativa B luokassa hevosella Fillyhill’s My Special saaden tulosksen 63,250%.
Samaan aikaan järjestettiin myös Ypäjän kansallinen kouluratsastuskilpailu, jossa kilpaili Mari Kettunen ponillaan Hillside Forgotten Gold. He sijoittuivat hyvin 4-vuotiaiden luokassa ollen 4./14. prosentein 71,400.
Viikonpäästä on Kaakon Ratsastajilla edessä aluejoukkue mestaruuskilpailu. Samana viikonloppuna ratkotaan myös henkilökohtaiset aluemestaruudet Lappeenrannassa.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä