0

Muurikkalan kyläyhdistys sai oman logon valmiiksi – peräti 14 uutta jäsentä mukaan toimintaan

Muurikkalan kyläyhdistyksen vuosikokous pidettiin 25. kesäkuuta kesäisissä tunnelmissa metsästysmajan laavulla. Avotulenteko oli tosin kielletty ja näin nokipannukahvit jäivät keittämättä ja makkarat paistamatta.
Ennen virallista vuosikokousta hallitus piti kokouksen, jossa hyväksyttiin uusia jäseniä 14. Varsinaisessa vuosikokouksessa sääntömääräiset asiat tulivat hyväksytyiksi yksimielisesti.
Tämän vuoden toimintasuunnitelmaa ei ole voitu koronan takia toteuttaa. Muun muassa valtakunnallinen kyläpäivä jäi viettämättä.
Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen Terttu Ravi ja sihteeriksi Tiia Nieminen. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin uudeksi varapuheenjohtajaksi Ari Vainio.
Muut hallituksen jäsenet ovat Jaana Korjus, Kaisa Niemelä, Seija Kankare, Aleksi Kivelä, Antti Uutela ja Juha Kylmälä (uusi).
Toiminnantarkastajana jatkaa Mikko Ranki.

Varsinaisten kokousasioiden lisäksi kuultiin Ari Vainion kertomana yhdistyksen hankkeesta ja sen rahoituksesta. Kylän muistomerkeille on tarkoitus laittaa opastekilvet, joihin ollaan saamassa Leader Sepran Liikutaan lähellä -hankerahoitusta. Kylttien pystytys tapahtuu talkootyönä tänä vuonna.
Kaksi uutta muistomerkkihanketta käsiteltiin myös. Toinen on Tahkonkivi -muistomerkki kylän uimarannalle, jonne on suunnitelmissa pystyttää myös Urpalanjoen uitto -muistomerkki. Nämä toteutetaan omarahoitteisesti ja talkootyönä.

Kyläyhdistyksen logoasia sai yksimielisen päätöksen ja sen on suunnitellut taiteilija Veijo Huopainen Muurikkalasta. Logon valmiiksi työstäjä löytyi omasta hallituksesta, kun mainosalalla toiminut Kaisa Niemelä valmisti sen ammattitaidollaan.
Logossa on kylän läpi virtaava sininen Urpalanjoki. Hopean värinen muuri tulee nimestä Muurikkala ja kolme valkoista talonharjaa kertoo kylän asutuksesta. Pohjavärinä on punainen ja se tulee Karjalasta ja Miehikkälän vaakunasta.

TERTTU RAVI

Viikon kysymys

Kannatatko ulkomaalaisten oppilaiden ottamista Virolahden lukioon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä