0

Viikon kysymys: Pysyykö Zsar pystyssä?

Zsar Outlet Villagen tulevaisuudella on spekuloitu viime päivinä kovasti. Kuinka sinä arvioit tilannetta, pystyykö ostoskylä jatkamaan toimintaansa myös tulevaisuudessa, vaikka sen taustayhtiö onkin asetettu selvitystilaan?

Pysyykö Zsar pystyssä?

  • Kyllä (51%, 106 ääntä)
  • Ei (49%, 103 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 209

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon kysymys: Pysyykö Zsar pystyssä?

  • 2.9.2020 at 09:08
    Permalink

    Ehdottomasti Zsar täytyy pelastaa. Suomessa ei ole missään näin upeaa kauppakeskusta.Suunnitellaan juuri mikä päivä lähdetään Zsar Ostoslinnaan, joka on myös kaunis silmälle ja mielelle. Palvelu on loistavaa ja miellyttävää. Auto täyteen porukkaa ja sitten menoksi. Tiet on loistavassa kunnossa, kannattaa tulla kauempaakin. Itselläkin 140 km, mutta sehän tuntuu minilomalta siinä kivassa ympäristössä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko koronarokotusvauhti liian hidas?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä