0

Pikkusuokin tallissa vietetään huomenna avajaisia

Harjun oppimiskeskuksen yhteydessä oleva Pikkusuokin talli viettää huomenna avajaisia. Kello 13 – 14.30 on mahdollista tutustua talliin ja sen hevosiin. Pihalla on ilmaista talutusratsastusta, ja tunneista voi kysyä talliyrittäjältä Anne Ebdyltä. Lisäksi on kahvitarjoilu.
Pikkusuokin tallin toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin Harjun oppimiskeskukselta vuokratuissa tiloissa. Aikaisemmin Harjussa ei ollut ratsastuskoulutoimintaa, ja talli on otettu hyvin vastaan myös Harjun oppilaiden keskuudessa.
– Moni opiskelija on tottunut kotipaikkakunnallaan käymään tallilla. Harjussa opiskelijat eivät pääse hoitamaan oppilaitoksen hevosia vapaa-aikanaan, joten Pikkusuokin talli voi paikata tätä kaipuuta, sanoo Ebdy.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sienestätkö?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä