0

Virolahtelaispanimolle jälleen menestystä suomalaisoluiden joukossa

Virolahtelaisen pienpanimon Takatalo & Tompurin meriittilista täydentyi Suomen paras olut -kilpailussa Tampereella.
Panimon Kaski Mustakaura -niminen olut voitti tummien lager-oluiden sarjan.
– Ajatus Mustakaurasta syntyi, kun halusin tehdä puhtaan tumman lagerin oman tilan viljoista. Kun ensimmäiset kaurat paahdettiin kiviuunissa ja maistoin ensimmäisen lasillisen niistä tehtyä olutta, niin tiesin, että nyt ollaan oikealla tiellä. Useita testikeittoja myöhemmin syntyi reseptiikka, josta olut tehdään nykyään, panimon perustaja Mikko Suur-Uski kertoo yrityksensä tiedotteen mukaan.
Suomen paras olut -kilpailun kaikkiin sarjoihin osallistui tänä vuonna yli 300 olutta 49 panimolta. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna kymmenennen kerran. Kilpailun tavoite on nostaa suomalaisten oluiden arvostusta sekä tehdä oluita ja niiden valmistajia tunnetuiksi.
Kolme vuotta sitten Takatalo & Tompurin Kaski Kylmäsavulager voitti kilpailussa vaalean lagerin sarjan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sienestätkö?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä