Markku Korpela jättää Keskustan ja siirtyy Perussuomalaisiin

Pitkäaikainen Miehikkälän kunnallisvaikuttaja yrittäjä Markku Korpela Suur-Miehikkälästä on eronnut Keskustasta ja siirtyy Perussuomalaisiin. Korpela on jättänyt eroilmoituksensa Keskustan jäsenyydestä 9.9.

KK

Pitkäaikainen Miehikkälän kunnallisvaikuttaja yrittäjä Markku Korpela Suur-Miehikkälästä on eronnut Keskustasta ja siirtyy Perussuomalaisiin. Korpela on jättänyt eroilmoituksensa Keskustan jäsenyydestä 9.9. ja samalla hakenut Perussuomalaisten jäsenyyttä.

Korpela on tällä vaalikaudella toiminut Miehikkälän kunnanvaltuustossa varavaltuutettuna. Lisäksi Korpela toimii aktiivisesti Suur-Miehikkälän kyläyhdistyksessä. Korpela on toiminut Miehikkälän kunnallispolitiikassa useammalla vuosikymmenellä ja toiminut myös kunnanvaltuutettuna ja useissa muissakin luottamustehtävissä. Ammatiltaan Korpela on rakennusalan yrittäjä.

– Keskusta on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana voimakkaasti viherliberaaliin suuntaan ja maaseudun ja sen ihmisten asiat, sekä perinteiset arvot ovat unohtuneet. Moni Keskustasta Perussuomalaisiin siirtynyt ei ole kokenut enää Keskustaa samaksi puolueeksi, johon joskus aikoinaan liittyi. Sama ilmiö on käynnissä valtakunnallisesti ja paikallistasollakin tämä on ollut nähtävissä. Perussuomalaisissa maaseudun asiat ja koti-uskonto-isänmaa -perusarvot ovat keskiössä. Tällaiset arvot jakavat ihmiset ovat meille tervetulleita!, toteaa Kaakonkulman Perussuomalaisten puheenjohtaja Anja Kivelä.

Kivelä toteaa, että Markku Korpela on erittäin tervetullut Kaakonkulman Perussuomalaisiin. Korpela on otettu lämpimästi vastaan ja töitä tehdään jatkuvasti puoluetoiminnan vahvistamiseksi koko kaakon alueella yhteistoiminnassa Haminan Perussuomalaisten kanssa, jotka omalta osaltaan hakevat Haminan suurimman puolueen paikkaa kevään kuntavaaleissa. Kaakonkulman Perussuomalaiset tavoittelevat laajaa vaalivoittoa Virolahdella ja useampaa valtuustopaikkaa Miehikkälässäkin. Nimettyjä ehdokastietoja julkistetaan syksyn mittaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka