0

Lipaskerääjät lähtevät liikkeelle – Koululaiset suorittavat keräystä ovelta ovelle

Punaisen Ristin Nälkäpäivän lipaskeräys käynnistyy torstaina ja jatkuu lauantaihin 26. syyskuuta saakka. Punaisen Ristin Virolahti-Miehikkälän osasto kutsuu keräämään ja lahjoittamaan.
Koululaiset suorittavat lipaskeräystä ovelta ovelle torstaina Virojoen taajamassa sekä Salen edessä Miehikkälässä torstaina ja perjantaina. Lipaskerääjiä on myös Virojoen S-marketin edustalla.
Nälkäpäivään ovat tervetulleita mukaan myös ensikertalaiset. Kerääjä voi itse päättää, milloin ja kuinka kauan haluaa kerätä. Lipaskerääjille annetaan koronatilanteen vuoksi turvallisuusohjeet, jotta lipaskeräys on mahdollisimman turvallista.
Tänä vuonna voi ilmoittautua mukaan myös digikerääjäksi ja ohjeet löytyvät verkkosivulta: nälkäpäivä.fi. Lipaskerääjäksi voi ilmoittautua Virolahti – Miehikkälän osaston keräysjohtajalle Arja Uotilalle.

Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja Suomessa ja ulkomailla. Kotimaassa katastrofirahaston turvin autetaan muun muassa tulipalossa kotinsa menettäneitä.
Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys, joka järjestetään tänä vuonna 40. kerran. Tapahtumaan osallistuu joka vuosi noin 15 000 vapaaehtoista.

Kommentteja aiheesta “Lipaskerääjät lähtevät liikkeelle – Koululaiset suorittavat keräystä ovelta ovelle

  • 20.9.2020 at 18:56
    Permalink

    Onko tosiaan vastuullista kerätä rahaa ovelta ovelle systeemillä? Itse en antaisi lupaa tällaiseen korona-aikana. Kyseenalaista muutenkin, häiritä ihmisiä menemällä oville. Juuri kun ihmisiä on ohjeistettu ettei ovia avata vieraille, niin paukahti tämä tieto!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Luotatko tietojesi pysyvän turvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä