0

Kuntatekniikan lautakunta joutui perumaan kokouksensa, kun yksi jäsen ei saanut ajoissa esityslistaa

Kuntatekniikan lautakunta joutui keskeyttämään kokouksensa keskiviikkoiltana. Syynä oli se, ettei yksi lautakunnan jäsen ollut saanut ajoissa esityslistaa, eikä hänellä ollut näin ollen käytettävissään riittävää informaatiota kokousta varten.
– Posti oli tuonut listan vasta seuraavana päivänä. Kokous aloitettiin, mutta keskeytettiin samantien, koska se ei ollut lainvoimainen, tekninen johtaja Markku Uski kertoi.
Kokous päätettiin siirtää viikolla eteenpäin ensi keskiviikkoon.
Uskin mukaan lautakunnan jäsenet saavat kutsun myös sähköisesti, mikä sinänsä riittää lainvoimaisuuden täyttymiseen, mutta ongelmana ovat liitteet.
– Niitä ei voida toimittaa sähköisen kutsun yhteydessä, koska ihmisillä on niin erilaisia sähköposteja. Ne pitää käydä erikseen lataamassa. Lautakunta myös uusiutui viime vuodenvaihteessa, eikä kaikilla uusilla jäsenillä ole ollut tästä tietoa. Varmasti nyt ensi viikolla keskustelemme myös näistä jakokäytännöistä.
Lautakunnan kokouksen peruminen tällaisesta syystä on harvinaista, mutta ei kuitenkaan ihan tavatonta. Muun muassa muutamat kunnanvaltuutetut eivät ole joskus saaneet kokouksen esityslistaa postitusongelmien takia.

Viikon kysymys

Luotatko tietojesi pysyvän turvassa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä