0

Perämoottori varkaiden matkaan Virolahdelta – vahingontekoja ja varkauksia myös muualla

Kaakkois-Suomen poliisi on saanut useita anastusilmoituksia Etelä-Kymenlaakson alueelta viime viikonloppuna.
Perjantaina tapahtui useita näpistyksiä elintarvikeliikkeissä, joissa vietiin ruokaa ja alkoholijuomia. Lisäksi on ilmoitettu häkkivarastomurto Kotkassa, sekä perämoottorivarkaudet Pyhtäällä ja Virolahdella.
Haminassa varkaiden matkaan lähtivät pihalla asennusta odottaneet uudet ikkunat ja Kotkan Hovinsaarella varastomurron yhteydessä anastettiin sekalaista omaisuutta. Huoltoyhtiön ajoneuvoon oli murtauduttu Karhuvuoressa, polkupyörä anastettu Ristinkalliolla ja Jylpyntiellä oli murto tuotantotiloihin jäänyt yritykseksi.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295 414 559.
Viikonlopun aikana on lisäksi ilmoitettu ajoneuvoihin kohdistuneita vahingontekoja. Pyhtäällä oli usea työkone joutunut vahingonteon kohteeksi. Lisäksi Kenttäkadulla Kotkassa autosta oli rikottu kaikki renkaat.

Viikon kysymys

Onko koronarokotusvauhti liian hidas?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä